Vi er Berkley Nordic.

Våre medarbeidere i Oslo og Stockholm er eksperter på å redusere risikoen for selskaper. Alt annet har vi valgt bort. Derfor har vi ikke en egen salgsavdeling. I stedet formidles forsikringene våre kun av uavhengige forsikringsmeglere.


Nærmere Stavanger enn San Francisco.

Vi er et lokalt forsikringsselskap. Selv om vi har et amerikansk navn og finnes over hele verden. Hos Berkley Nordic forstår vi den virkeligheten som selskaper i vår del av verden opererer i, og bestemmer selv hvordan vi best kan gjøre vårt lokale marked tryggere. 


En nykommer med 159 års erfaring.

Vi håndplukker kun erfarne forsikringsgivere og skadeeksperter som vet hvordan man best kan beskytte oppdragsgiverens økonomiske resultat. Med vår filosofi blir vi aldri de største. Men det gjør ikke noe. Ambisjonen er å være best.


Vi tenker mest av alt
med hjertet..

For oss er en kunde mer enn et organisasjonsnummer. Vi drives av lidenskapen for håndverket og ambisjonen om å gjøre en reell forskjell for selskapene som gir oss tillit. Derfor velger vi bort like ofte som vi sier ja. Men vi setter alltid pris på å få spørsmålet.


I en verden av nuller er målet vårt å være nummer en.

Vi elsker digitalisering hvis det fører til mindre administrasjon. Men ikke som erstatning for personlige relasjoner. I Berkley Nordic kommer vi aldri til å bygge digitale barrierer eller la en anonym helpdesk ta seg av samtalen din. Ta opp telefonen, så svarer din dedikerte kontaktperson deg hver gang. 


Velkommen til forsikringsselskapet du kan snakke med.

I vår verden er ydmykhet viktigere enn kunnskap. Fordi vi vet at det bare er gjennom samarbeid at vi kan skape noe som skiller seg ut fra standardprodukter og middelmådig filosofi. Ta kontakt, så kan vi ta en prat om hvordan vi sammen kan finne den beste forsikringsløsningen for din kunde.