Våre forsikringer.

I Berkley Nordic gjør vi det vi er best på. Derfor tilbyr vi ikke alle typer forsikringer. Vi har heller ikke en salgsavdeling. I stedet jobber vi tett med kundens forsikringsmegler for å utvikle en tilpasset løsning for hvert enkelt selskap. En løsning der alle detaljer er gjennomtenkt for å skape sikkerhet – i dag og på lang sikt. Slik at det lille selskapet eller det store konsernet skal påvirkes så lite som mulig hvis uhellet skulle være ute.

Marine

Vår kaskoforsikring dekker den økonomiske verdien av fartøyet. Vi skreddersyr dekningen i samarbeid med vår kunde, og den kan også inneholde elementer av ansvarsforsikring. Vår tidstapforsikring dekker tap av hyre for fartøyet som følge av en fysisk (kasko) skade. 

man standing in an open field with concrete buildings background

Financial lines

Styreansvarsforsikring beskytter administrende direktør, styremedlemmer og andre personer i selskapet som har et personlig ansvar eller et selvstendig lederansvar.

Kriminalitetsforsikring er en forsikring som dekker bedriftens tap ved kriminelle handlinger.

Life science

Bedrifter med virksomhet innen biovitenskap, som farmasøytisk produksjon og medisinsk teknologi, har ofte komplekse forsikringsbehov. Derfor tilbyr vi spesialtilpassede forsikringer innen eiendom, ansvar og kliniske studier. 

2 women sitting at table

Ansvarsforsikring

Våre ansvarsforsikringer beskytter bedriften deres mot erstatningskrav. Produktene våre inkluderer generelt ansvar, produktansvar, profesjonsansvar og konsulentansvar. Vi hjelper deg med å finne en løsning som er tilpasset bedriftens behov. 

Affinity

Forsikringer som skaper merverdi, trygghet og lojalitet hos deres kunder eller medlemmer. Vi skreddersyr forsikringsløsninger som passer til den aktuelle målgruppen, for eksempel gjennom forsikringer for egenandelreduksjon, produkter eller allrisikotillegg.

Transportforsikring

Varer som transporteres har begrenset forsikringsdekning via transportøren og dekker ikke varenes verdi. Derfor tilbyr vi en skreddersydd forsikring som beskytter varenes relle verdi.

W. R. Berkley Corporation ble grunnlagt i 1967 av nåværende styreformann William R. Berkley. I dag er vi til stede i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Asia, og har flere enn 6 000 ansatte over hele verden.

Kontakt oss

Telefon: +47 23 27 24 00
E-post: [email protected]